Tips mengenai miss v

Time pregnant kan bila perut dah besor macam susah sikit nak cukur miss v. Kang kalau di bior je tanjat pulaks doktor yang nak sambut baby tu. 🤭 Nak tanya pengalaman mommy semua. Pernah tak mommy guna spray miss v untuk senang tanggal semua bulu? Kalau pernah boleh share mommy guna jenama apa serta harganya sekali. Tqsm😘 #ingintahu #seriusnanya #jangandibully #1stimemom

20 Balas

saya perut tak la besar sngt. tp mmg tak nmpak juga. sy letak cermin kat bawah.

4y ago

hmmm, nanti boleh try. Tak daye pinggang la pulak. 🤣

bru je habis cukur 😆 alhamdulillah. itupun cukur yg tak sempurna adoi

4y ago

kahkahkahkah sabor jelah. 🤣

Suami tolong shave. Kalau tak cukur nanti nurse yg baik hati tolong cukur.

4y ago

ohhh, macam tu. Terima kasih sis share pendapat 😊

boleh ja suruh suami cukur kn hihi

4y ago

baik sis, terima kasih banyak-banyak share pendapat. 😊

saya minta tolong suami

4y ago

sama sama ☺️

Saya suami yg ckur kn..

4y ago

ohhh, okay sis. Terima kasih share pendapat. 😊

letak cermin dekat bawa tu

4y ago

Baikkk nanti saya cuba. 😊

sy suami tlg cukurkan

4y ago

baiklah, terima kasih banyak-banyak share pendapat 😊

Suami tolong shave. Betul

4y ago

Baik sis terima kasih banyak-banyak share pendapat 😊

suruh suami cukur

4y ago

baik sis terima kasih share pendapat.😊