rasa sesak dada pada waktu malam

time mlm jeee rasa macam sesak dada and perut agak rasa tk selesa. mmng normal ke time pregnant rasa macam nii sy baru 17week

2 Balas

rasanya angin ni. kena lapik perut dulu sejam dua sebelum tidur tu.. paling mudah, amik buah² atau makan biskut cicah susu je.. ibu mengandung mmg senang masuk angin.. jgn lupa standby ubat mmt tu atau gaviscon utk emergency akan dtg

sy ada jugak rasa mcm tu sempit dada.nafas mcm pendek . lepastu rasa penuh mcm senak kat perut. pernah tnye dr. dia kata gas yg naik ke atas sbb org hamil xleh lapar lama . kne kerap makn. kalau sis nk kepastian kena tnye dr.