durian

Tidak bahaya ke makan durian di usia kandungan 34 minggu... Makan tadi 3 biji teringin sgt...minta penjelasan mommy smua

38 Balas

Sy 19w. Mkn durian nak habis sebiji hari tu. alhamdulillah ok je. Harap takde pape la. Nak sgt. Sebelum ni tak suka pun durian. Ni tiba2 jadi nak pulak.

Bole je sis...tpi jangan makan dengan kuantiti bnyak..cukup untuk merasa je...tiada masala juga nak makn durian.tpi yg penting..berpada2

Ikut bdn sis. Kalau kuat mkn byk mana pun ok. Cuma mak saya pesan, nak mkn ape pun kena beringat.mkn sikit dulu kalau ok makan la lagi

Sy makan banyak jugak 2 hari lepas...esokkan tu sambung pulak makan pulut durian..alhamdulillah kandungan xde masalah...35 week

Sy mmg hantu durian.. Sy makan je..tp berpada2 la ckup 3 4 ulas lebih tu sy simpan dlm petiais tok makan esok.. Haha..

3biji ke 3ulas?kalau 3biji byk sgt tu....pns bby ...bykkan minum air..pantau gerak bby

4y ago

Terima kasi sis

Makan durian 3 biji tu byk sgt2 dik.. kalo mkn 3 ulas durian tu ok lah.. kena hati2..

tak pun makan untuk hilangkan rasa terliur boleh. Jngn makan tak ingat dunia 😂

3 biji banyak sangatt 😂 tapi doktor slalu pesan makan la seulas dua dh cukup .

sy 16w mkn 5ulas je. alhamdulillah xde pape nk sgt makan..hantu mkn dorian