Hi.. Anak saya berusia 4 bulan Dan kurang aktif menyusu botol dan susu ibu..

Tidak akif seperti sebelumnya#firstbaby

2 Balas

dia kurang minum susu ke puan? puan ada bersihkan lidah bayi tak setiap hari? takut kerak di lidah tebal dan buatkan baby kurang selera utk mnyusu. baby bawah 6 bulan kena byk mnum susu sbb iti shj sumber makanan dia,takut dehydrated nanti

Hi daddy. Maybe boleh bersihkan mulut seleps minum susu. Dan cuba try sapu minyak telon dkt belkg dada baby. Mybe angin yg terllu mengkibtkn baby xmau myusu. Hopefully baby ok. Dan aktif semula slps ini. #TAPSupermoms #TAPactiveusers