40minggu 1hari anak pertama

tiba² bawah perut sy rasa sakit. mcm ada benda bulat d bawah perut. brp² minit ke tandas rasa mcm nak tekencing jak.. adakah itu tanda nak bersalin? sy masih ragu² nak ke hospital..

3 Balas

ok sis.. sy sakit perut dalam jam12, tapi sy tunggu lagi takut contraction palsu. jam1 lebih tadi pegi tandas lagi ada lendir dan darah. skrg otw hospital. doakan sy..

2mo ago

amin yaa rabbal alamin. semoga ibu dan baby selamat melahirkan. due bila sis?

nanti update ya sis ☺️

pegi hospital teruss