anak berak

tiba2 anak tak berak , yang 3 hari baru berak tapi taik dia hijau gelap selalu anak berak 2 hari sekali taik warna kuning..anak minum susu badan dan susu formula

2 Balas

nornal je, kadang kadang sbb susu formula tapi takda apa yg nak dirisaukan. awak boleh tgk chart warna najis bayi. kekadang berubah sbb ada khasiat dari susu fm. macam ada zink ke apa ke ha gitu contohnya. okay je, kecuali baby awak meragam nangis tak berhenti ke. kalau tak poop 2 3 hari okay je. kalau risau urut i love u, buat cycling urut belakang badan betis tapak kaki.

3w ago

terima kasih dah jumpa doktor tadi dia pun cakap ok jak..first mom semua benda di risau😓