berak hijau

hi semua 😗. nak tnya, bby 3month+ mmg berak taik warna hijau ker? brpa kali dh tukar susu tapi still sma 😭. mummy hellpp me!! buntu dh, dah tnya doc tapi doc kata colour tak penting janji taik bby tak cair atau warna gelap jer 😭#firstbaby #firstmom

2 Balas

Hai. Kalau bagi anak susu formula memang najis akan warna hijau lumut tapi kena tengok kalau terlalu keras/ terlalu cair (cirit birit) tu tak normal.

boleh refer poop chart ni. tu bermaksod kandungan iron tinggi dlm susu tu.