Sering mual dan pedih ulu hati

Tiap hari saya akan rasa mual apabila makan apa saja yg di makan..dan juga sering merasa pedih ulu hati..ada tak cara atau petua untuk mengatasi

2 Balas

tk de cara sis😭 sy pasrah. sy banyakkn tidur je sbb bdn lemah n letih je selalu. kdg2 sy trauma nk makan sbb keluar balik makanannya. lpstu mula lah pedih ulu hati, kdg2 stress sbb dia skli dtg dgn bloated extra mabuk 😭

jgn biarkan perut kosong lama. makan sikit2 je tapi kerap.. boleh amalkan makanan Sunnah,cth kurma..