4 oz milk

Hi.. is that normal for new born baby (26 days) drink 4 oz milk once ?

2 Balas

Normally 2-3 oz dlm masa 1 atau 2 jam jika minum susu badan...skrg baby sis mnum 4 oz tu gap dia brapa jam?atau dia tido lama lps mnum susu 4 oz..?

Depends sis.. Berat baby berapa.. Usually newborn minum 2-3oz

4y ago

Sama macam baby i, 29 days minum 3-4 oz. tapi dia tidur lama 2-3 jam then baru bangum balik. I tanya doc, doc cakap try bagi 1oz dulu then burpkan dia til 30mins of nangis jugak bagi lagi tapi my baby tak sampai 30mins pun namgis jugak so i bagi je hahahaha