?

Tgal 15/4 sy cek urine positif.. P jmpa doktor pon positif.. Tapi bila scan tidak nampak lagi.. Tapi rahim mgembang.. Sy hamil 5week 2hari.. Payudara sakit, pinggang sakit, kerap kencing, selalu haus tapi makan kurang.. Doktor suru datang lepas sebulan.. Skrg sy hamil 5week 6hari.. Tapi payudara kurang sakit suda.. Pinggang pon sama.. Normal ka? Sebab kelmarin anak buah ada tertendang kat bawa perut?

1 Balas

pape kerisauan better pg jmpe doc sis sbb da komfem pregnant.skng da 5 minggu da bole buka buku pink da

5y ago

Insha allah. Aaminn. Terima kasih