Positive atau negative

Test ptg tadi dalam pukul 2.30pm. X pasti positive atau negative. Saya pernah ectopic dan gugur. Ttc 9tahun.

Positive atau negative
8 Balas

In shaa allah +ve tu sis.. tahniah.. boleh cek semula lpas sminggu dua naik line terang.. baby dust🫶🏻

Alhamdulillah, positive & tahniah sis👍👍👍. Klu check pd awal pg - 1st urine, In Shaa Allah lg terang

Syukur. Positive ni sis 🥰😍 semoga allah lindungi kita semua swaktu hamil 🤲🏻

inshaa allah positif tu doa yang baik baik ❣️

Alhamdulillah tumpang gembira sis ❤️❤️

11mo ago

Alhamdulillah syukur terima kasih sis.

sis buat tvs scan. sy jgk ectopic dlu

11mo ago

Dah buat masa 5weeks. Tp x nmpak kantung lagi. Doc dah amek darah check bhcg alhamdulillah okay naik double. After 2 weeks kene buat tvs lagi. Doakan saya ya.

waa last period bila..

positif. thniah;)

12mo ago

Mashaallah tabarakallah Alhamdulillah