Cramp dan spotting

Test 2 hari sebelum hari sepatutnya period. Ada minimal spotting hari ni. Cramp on and off. Beri sedikit nasihat dan kata semangat utk saya please. #SeriusTanya #firstmom #bantujawab

Cramp dan spotting
3 Balas

sama, buat test haritu 2 days before period and nampak double line. masa tu dalam 3w, ada spotting warna coklat gelap, 2 kali je spotting, first nampak sgt, 2nd time spotting sgt sdikitt pstu dh xada. baaaawah perut mmg akan cramp², mncucuk² lagi² time puasa. org kata spotting spatutnya xlama. jaga diri and hati², kena kuat

jika ada alami spotting better puan jumpa doc n chck .d khuatiri alami tnda awl tuk alami keguguran..ada stgh org kata ia normal sbb awl kehamilan .tp ada stgh org jika alami rahim lemah ia sebaliknya ..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

awk dah pegi jumpa doc ke? sy pun ada spotting jgk dlm 6 hari.. ada jgk rasa ngilu2 sikit skrg. tp tak pegi jumpa doc lg