ada x pendapat ibu2 untuk ikhtar zuriat

teringin nk pregnant? #pnh gugur 1x

15 Balas

Sis boleh cuba jus nih . Semoga dipermudahkan 😊

try mamom hope ade jual kt fb

Brapa lama dah lepas gugur tu sis?

5y ago

Awal lagi tuu..huhu. sy 10 bln lps gugur bru pregnant balik.. sy ada pi clinic jmpe doc sblm ni, tp dia ckp xnak buat apa2, tnggu setahun dr tarikh gugur kalau xpregnant jgk bru jmpe dia.. 😅

Xde rezeki lg😢😢😢

Saya tidak galak puan cuba produk yang bermacam2 di pasaran. Better check dengan doktor. Kadang untuk orang lain ok untuk kita tak ok. Amalkan pemakanan sihat dan amalan hidup sihat. Puan juga boleh follow FB Prof Dr Imelda Balchin.. untuk dapat maklumat berkaitan pregnancy dan kesihatan. Saya juga TTC selama 3 tahun.. saya faham perasaan puan. InshaAllah ada rezeki untuk puan juga.