Pantang day 43

Teringin nk mkn Sandwich tuna yg dkt starbucks tu😉 boleh ke mkn tuna semasa berpantang. #pleasehelp

4 Balas

sy start 25 hari pantang dh tibai telur,mcd,pizza mcm2 la sbbkan pantang sndri, kekangan masa n baby msuk wad haritu sebab demam pnas. terpkse order grab. alhamdulillah bdn okay. dia mknn ni sebenanye kne ikut bdn tahan ke tak. tp mkn makanan berkhasiat la jgn mcm sy makan makanan fast food sbb tkde pilihan dah.

saya hampir stiap hari makan sandwich tuna masa pantang sis.. skg pantang day 28, bersalin czer. alhamdulillah ok

9mo ago

Sy mkn jgk roti.. Masa pntang ke 20 hari lebih camtu... Takde kembung pon perut.. Huhu. Tapi tatau la. Kot baadan org lain2.sbb mkn kosong je cicah dgn air panas

dah lebih 40 hari, boleh je. yang penting makan untuk kenyang, bukan melantak banyak banyak hehehheheheheh

Boleh jika tiada alahan dgn tuna