terasa hangat baqhang!

tengah preg ni korg rasa tk pnas satu badan walaupun dah pasang kipas kuat2?ke aku sorg je yg rasa pnas berpeluh time preg ni?

45 Balas

Sy 24jam berkipas. Kipas je. Aircond xleh. Pening mual kalau duk dlm aircond.

Aku pun sis...🤣🤣🤣🤣..klau blh,kipas 2 bijik hadap aku sorang...

Sy sllu jadi malam2. Time nk tido. Kdg smpai kui 4 pgi baru boleh tido

minggu ni baru start rasa . sampai husb terjaga kita bising panas .

Memang panas..tgh tido berpeluh2, kipas abes laju dh on tu..😂

Samala kite.. Kalo tido berpeluh cam kene simbah ngan air.. Haha

samaaaa saya siap pasang aircond kipas lagi.. still berpeluh2

Da akhir2 ni..krp bgn tgh mlm..mandi lagi..panasss lain mcam..

5y ago

Org ckp ibu preg xbpe elok mndi mlm sis..klu blh elakkan,elakkan ea😊

Normal tu sis. Psg aircond pn tdo berpeluh² 😅

Memang panas kot bukak aircond pon panas lagi😂