Scan jantina

Tengah hari tadi saya pergi klinik untuk scan tgk perkembangan baby saja. Sajala tanya doktor sekarang 19w boleh nampak ke jantina. Then doktor cakap biasa 19w belum dapat tengok lagi. Lepastu masa tengah scan, tiba2 doktor cakap awak nak tengok jantina tak? Sebab saya da nampak ni. 😂😂 Terus saya terkejut pastu cakap xpe doktor nanti next bila da besar baru saya tgk jantina. So biasalah bila doktor cakap dia dah nampak tu, dia nampak tanda2 baby laki kee? 😂😂#seriusnanya #firstbaby

1 Balas

Saya pernah macam ni. Pergi scan NT je, tapi doktor dah nampak dah jantina and dia cakap baby boy. Padahal time tu tak scan jantina pun lagi hahaha

1y ago

haha tapi doktor xcakap laki ke pompuan. dia cuma cakap da nampak da ni jantina. tu saya da terpikir2 ape jantina agaknye doktor nampak tu 🤣