Tidak sabar jumpa si kecil

Td pagi scan jumpa doktor .doktor kata kepala bayi dh dibawah dh .patutla berapa hri klu bby tendang tu dh rasa sakit .skrg tgh ready je bila dh ada tanda² trus g hosptal .tk sbar rasa ny jmpa s kecil😘😍 .doa kan sy slmt bersalin ye🤗.#36week2day.

11 Balas

Semoga d permudahkan..Amin... sy pun lagi bbrpa hari masuk 36week..tak sabar juga ni..nak jln pun mcm penguin dah terasa bby dah turun bwh

alhamdulillah saya 36 week 5 hari.. skrg batuk Dan selsema..sakit dan pedih sgt bila batuk.. harap dipermudahkan bersalin..2gu tanda2 jgk ni

Semoga dipermudahkan segala urusan,bby dan ibu sihat dan selamat..Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻❤️

sy 36w 6d , skrg asyik rasa mcm xcukup nafas je , kepala baby mmg kt bwh dah drpd 33w lg .

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin. Doakan saya juga, saya dah 31weeks. 😊🤲

aaminn..semoga dipermudahkan urusan mommy & smoga baby lahir sihat wal'afiat🙂

trima kasih ibu2 smua .smoga kita selamat bersalin dn bby sehat😘.aamiin ya allah🤲

Aamiin..semOga d permudahkan segala urusan sis nanti..

samalah tak sabar juga... tp baru 27weeks... heheh

semoga dimudahkan