makan pedas

tanya bun... saya hamil sudah 3 bln lebih... tapi selama kehamilan saya tidak pernah makan sayur... selama hamil saya tidak suka sayur ... itu baik tidak ya buat perkembangan bayiku

1 Tanggapan

Iya bun. Bnyakin mkan syur. Buat tumbuh kmbang janin'x. Dripada mnum2 suplemen tmbahan mnding yg alami dg mkan syur2an

5y ago

ooo gitu ya bun... susah sekali tu buat makan sayur... lebih suka makan buah sama minum susu gitu bun