Normal ke cepat keluar air mata....😂😂😂

takda apa pun cuma risau baby yg stress dalam perut..tai mak dia yg sensitiffff amatttt😮‍💨 saya pun saya nangis, saya sedih, marah, penat semua la keluar air mata😂😂😂 dah mcm org gila pula. mcm mana nak kawal emosi tu ye? normal ke??? #firstmom #firstbaby

1 Balas

jgn kerap2 stress masa pregnant, baby akan dpt rasa. & ada kes deliver awal sbb baby stress kt dlm. cmne baby stress? sbb ibu stress. cari benda yg boleh buat awk happy ya. tgk vid2 happy, jalan2 me time ke apa. kalau penat, benti. buat slow2. bila marah, bangun, istigfar & cuci muka kasi slow down.