Bingung

Tak tau la nak kata apa. Kadang kadang sedih. Tengok gerhana tak fikir apa apa, tiberrr mak mentua cakap nanti anak tak cantik sakit la apa la. Lepas tu time pkp ni cakap jangan malas malas? Aku bersihkan rumah cuci bilik air, bukan depan mata dia. Rumah sekangkang kera, apa je boleh buat time ni. Sedih bila fikir. Ada je yang tak kena

1 Balas

Kalau bab gerhana tu mmg btol sis.. Tpi sbb kita x tw x pe.. Lain kali jgn tgok atau keluar rumah wktu gerhana. Sy dulu pun x tw. Mak sy ckp x elok, takut ank jadi x cantik.