Trimester ke 3,35w siapa dekat sini malam2 mesti kena pedih hulu hati sampai susah nak tido

Tak selesa sgt pedih hulu hati ni,ad solution x utk hilangkan pedih hulu hati tu bila dtg setiap malam,rasa gas ja bila sedawa.kalau baring lagi xselesa...stress pun ada,tapi kena control stress tu🥹

14 Balas

ye. sama la sy pun. mmg xselasa. kdg 1 hri xde mkn pdas pun. last mkn kol 7 pun. still pedih jgk ulu hati. sy amek gaviscon tablet je. tp dh 3 mlm ni pedih lain mcm smpi bgon mlm bncuh milo suam dulu. ddk2 bru tdow blik.