Mcmni valid ke evap line

Tak pernah dpt line merah mcmni.. skrg cramp sgt kt bawah perut..sakit pinggangmlm td mual2 teruk tp x muntah pun..#pleasehelp 🥺

Mcmni valid ke evap line
11 Balas

Kalau awak tengok 10-15minit kebawah means in shaa Allah ada rezeki. Cuma warna tu macam masih awal. Tapi bacaan hcg akan bertambah setiap 48jam. So awak boleh try kencing awal pagi. Buat masa skrg jaga makan, jngan buat kerja berat n stress. Semoga ada rezeki baby utk awak kalini. Aamiin Kalau dah terang sikit, boleh cuba beli clearblue digital untuk tngok bape weeks 😘

Tahniah sis. Positive tu. Esok pagi atau nak betul2 terang test lagi seminggu. Saya mula2 test lagi pudar dari ni. Selang 3 hari saya test lagi dah makin pekat. Selepas seminggu saje test lagi dah betul2 pekat. Jaga diri ye puan 😊

cuba test awal pagi,,air kencing selepas baru bangun Dr tdo. cuba test lagi seminggu. ia akan makin terang klu awak mengandung. tahniah🌟

2y ago

baik awk..terima kasih ye doakan

sy pun mula² macam ni juga esok try lagi pun sama then cek gune clearblue dia tulis pregnant 1-2

Macam ada tu... Kalau test guna upt dip n tell mesti terang... Apapun take care..

Saya pun macam ni. Due period lg 11 hari. Takut sgt nk bharap 😌

kalau result cmtu keluar within 10min so valid la

tahniah sis awak hamil tu🥰

2y ago

harap2 betul berjaya pregnant😭

nnt test awal pagi

Nanti update ya