Ada tak yg alahan sama mcm sy?

Tak bole mkn masam2 pedas2...takut mandi sbb klau mandi akan muntah2 bila kne air...huhu

12 Balas

Sy pn mcm sis. Tkt nk mndi sbb klu mandi je kembang tekak, kdg klu mndi lama sikit muntah. Mndi kena laju² lps tu sehari sekali je mndi sbb xnk muntah, sbb sy ni sejenis yg klu dh muntah semua keluar habis sampai dh xde apa yg boleh keluar lg.

4y ago

Samalah sehari sekali je mandi...fobia btul tang muntah tu...

Hihi saya xleh bau sabun mandi yg selalu guna.. Ubat gigi pon.. Semua kene tukar.. Nk mandi nk gosok gigi tu mcm nk pergi berperang.. 😆😆 sy penangan pregnant boy. Bila pregnant girl alhamdulillah x mcm ni..

4y ago

Mcm2 alahan ni😂😂

Sama 😂😂 rasa macam tak suka sgt nak mandi, masuk toilet pon tak suka..lagi2 nak gosok gigi sebab mst akan muntah, mandi pon sehari sekali je..tu pon sebab nak g kerja 😅

4y ago

😂😂ingt kite je...ada geng rupanye

Sy ingat sy sorang je.. Same la, sebelum nak masuk toilet kepala pening dulu sebab stress..😌😌 Takut sangat dengan air & ubat gigi. Kalau boleh rasa tak nak 🤣

4y ago

Sy sampai kena bebel dengan suami..😂Die tak rase ape kite rase. 😵

sama laa sy kekakdng masuk bilik air pun rase malas . apatah lagi klau kene air mcm kucing takut² .. bb mual jgn ckp laa evrytime always mual

4y ago

Huhu...kann😂

Sy suka mndi..kalau bleh nak mndi stiap jam..sbab rasa pnas je slalu..kdang tngah malam pun rasa pnas..😂😂

4y ago

Hahahaha..tu la tu sist..ni sbab nya mommy2 preggy always nmpak comel..sbab ada2 je ..🤣🤣🤣

bab mandi tu sama.. kadang stress.. nk gosok ggi tu.. fuuh.. bagai d jolok2 tekak..

4y ago

😆 ape tips nak gosok ggi..? 😅

Sy mandi tu boleh tp gosok gg tkot siap tnung dulu berus gg tu hahaha

Huhu bukan cuma saye saje yg gk suke mandi macam benci sangat dgn air

4y ago

😂😂kann...

Saya cuma takut nak mandi je 😂