Mcm mn nk kekal active sepanjang kehamilan. Saya skrg 3 bulan. Slalu tidur siang

Tahun lepas saya keguguran 4 mgu. Alhamdulilah skrg saya hamil 3 bulan lebih.. sblum saya pregnant saya memang aktive bersukan. Tp ble skrg, siang je saya mesti rasa bdn letih dn mengantuk. Mak ckp, kalau mcm ni sikap, akan effect pada baby. Sb ape perbuatan si ibu, akan di salurkan pada si anak. Jd kalau ibu malas baring je, nanti anak pun xberkembang otak dalam kandungan. Atau saya kene lawan perasaan penat ni smue.. dn aktive perlahan2 smpai body saya selesa?#firstbaby #firstmom

5 Balas

Haah. Saya pun sejak mengandung ni asyik tidoo jee 😁