nervous

Tahun 2017 beranak ank no.2..girl..3.8kg,normal..luar dalam kne jait Mase bersalin,xskt sgt..lps bersalin maybe sy renyah sgt,jln pon laju mcm askar kawad,jaitan trbukak smggu lps bersalin..kne g spital jait semula hidup² tanpa bius..ya Allah,sakit Tuhan je yg tau..siap ggit selimut?..smnggu lps tu jaitan mcm nk trbukak lg,rupenye kulit bwh sy jnis kulit tauhu misi ckp..lembut..tkot kne jait lg,g Farmasi bli cream cantum Luka.. Alhmdulillah...selamat..skg tgh prgnt bby no.3,da masok 18mnggu..still teringat² kne jait idop² Luka bwh tu..ngilu?...takot plk nk due bln 12 ni???

3 Balas

Assalamualaikum sis..boleh x share Cara penjagaan Luka jahitan..sy pun misi kata kulit jenis tauhu..huhu

4y ago

Kne rajin sapu ubat Luka..tiap Kali buang air,tukar pad,sapu ubat..jln jgn MCM g kawad askar 😂..klau bole kepit,kepit je jln slow²..dduk Pon kne simpuh hati²..bole try carik krim@gel cantum Luka biase Ade jual KT farmasi..