Kerja dari rumah

Hi , tahu tak kerja apa yng boleh buat dari rumah? Ingat nak tolong suami sikit, pikir nak kerja tapi risau dengan keadaan sekarang . Ramai pengasuh suka dera budak 😭😭takut sangat . Baby baru 3bulan#firstmom #seriusnanya

1 Balas

nk cari pengasuh kena survey betul2..jgn tangkap muat. sy pun tak kenal sesiapa dkt kwsn sy sbb baru pindah ikut suami. kena rajin bertanya detail dgn bakal pengasuh. kita pun ada instinct klu pengasuh tu baik atau tidak. alhamdulillah pengasuh jaga ank sy dgn sgt baik, dari 2 bln smpai skrg setahun lebih umurnya.