Normal atau tidak

Tahi baby macam ni minum susu lactogen dgn susu ibu . Lagi 1 normal ke baby berak sehari sekali minum susu lactogen tu . Ke x sesuai dgn baby . Ini first try susu fm #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

Normal atau tidak
3 Balas

Berak segari sekali normal tapi gambar ni berak cair. Tu tak normal. Cuba try susu lain pulak

sama mcm najis anak sye. minum susu dupro.

2y ago

ye sis ,meragam. boleh kata hari2 meragam. time tidur pon teran2 untuk kentut/berak. najis dia cair je macam dalam gmbr tu. sye kadang2 bagi susu badan, kadang2 bg susu dupro. sye first mom. buntu jugak ni nak bg susu apa yg sesuai untuk baby.

normal sbb awk campur