As'salam & hai mommy2

Tadi sekitar jam 2lebih, aku dari hospital pakar...ada temujanji. Time mau balik, aku tejatuh tertiarap. Kandungan tiada apa2 masalah. Masa jatuh, aku terus tahan guna tangan, perut tiada terhentak...tapi takut d belakang hari ada simptom. Atau tiada apa2 juga ka masalah kandungan. Risau betul suda ni. Pendarahan tiada juga masa jatuh. Tolong bagi keterangan yg mana lebih pengalaman

1 Balas

Sy baru2 nie pun ada tergelincir sbb paip bocor air melimpah2 kat lantai, sy tak perasan masa tu n jatuh terlentang. Takde bleeding apa tapi sy terus check kat klinik swasta risau sebab bahagian belakang terhentak. Alhamdulillah scan baby aktif & heartbeat normal. Better sis terus check kat klinic/hosp, risau sbb doc ada ckp kalau jatuh tertiarap bahagian depan lagi bahaya.

6mo ago

ok sis. Harini saya appointment d klinik jumpa doktor