8 week scan nampak kantung saja

Tadi scan nampak kantung saja tapi size kantung mmg dah 8wk then doc suruh mai scan lg seminggu if tak nampak janin jugak doc suruh cuci. Hm before ni dah pernah miscarriage doakan kandungan sy kali ni yer sbb mmg takde bleeding or sakit perut ke apa just muntah² teruk before ni.#firstmom #pleasehelp #firstbaby #TTC

8 Balas

Next appoiment saya usia kandungan 8w4d harap2 baby dah nampak

2y ago

Aamiin semoga Allah balas doa doa yg baik untuk awak juga 🫰🏻