PUTING TENGGELAM 😭

Tadi pergi buka buku pink.. nurse tadi nak tgk payudara. Dia ajar cara macam mana nak urut payudara tu setiap bulan utk pastikan tak ada apa apa biji ke kat area situ. Tapi tadi dia tgk puting. Dia kata tenggelam. Nurse suruh saya tarik puting tu setiap hari. Ada tak kat sini yg boleh share lagi tips nak bagi puting timbul. Saya baru 13w.

3 Balas

Maaf komen saya agak kotor sikit, tapi saya suruh suami yg buat start hujung 1st trimester 😂 Now dah 21w, susu pun mula keluar. Basah baju sampai

11mo ago

Thank you bagi tips. Saya cuba nanti. Hihi

Kalau masih tenggelam selepas bersalin boleh try pakai nipple shield.

11mo ago

Baik mommy. Thank you 🩵

selalu urut2 puting dan tarik2 keluar semasa mandi..

11mo ago

Baik. Terima kasih. Nanti saya cuba buat. 💗