Hi mommy nk Tanya kenapa telinga baby ada keluar nanah mcm ni ? Baby sya baru 2 bulan

Tadi pagi lepas bg baby mndi Bru perasan ada cecair mcm wrna hingus kat telinga baby tp xlah smpai meleleh keluar.. gmbr ni sya ambik Dari google. #ingintahu #firstmom #firstbaby #seriusnanya

Hi mommy nk Tanya kenapa telinga baby ada keluar nanah mcm ni ? Baby sya baru 2 bulan
1 Balas

Selalunya kalau macam ni sebab ada infection. Kalau belum bawa pergi klinik, pergi klinik ya sis. Dapatkan pemeriksaan lanjut daripada doktor.