keputihan macam warna kuning kehijauan sikit

tadi keputihan saya ada kluar mcm warna kehijauan sikit .tpi sikit je .saya pakai pantyliner sbb sya nak monitor spotting .tba2 tdi ada kluar kputihan mcm dlam gmbar tu. apa patut sya buat ya smentara nk tggu next appointment 27 june ni ya?? atau sya blj pergi klinik trus atau pantau lagi utk tgk ada lgi x??sbb kputihan ni x berbau dan bah alat sulit pun x pedih dan gatal #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

keputihan macam warna kuning kehijauan sikit
2 Balas

better puan g jumpa doc dapatkan rawatan..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

3mo ago

okay baik .kalau sya tggu msa khamis next week masa appointment dkat kk blh ke??

nnt time checkup cakap pasal keputihan tu sekali ya

3mo ago

okay baik .smalam pun sya dah pergi klinik swasta. doc ambil sample utk cek dkat lab .dan doc bgi ubat insert tpi sebiji je .mgkin kna tggu smpai result kluar