Keluar flek coklat gelap waktu buang air kecil & cramp sekitar perut tapi x konsisten.. 37w 3d 🥴

Tadi ke toilet nk shishi pastu waktu cuci keluar mcm ketulan2 daging warna coklat gelap agak byk.. perut just mild cramp so sy decide tggu dlu kot ade rasa contraction nnti..

4 Balas

most probably mucus plug. selalunya kalau dah keluar sekali dengan darah, by 24h start lah contraction tu. minum air banyak, makan for energy, rest, tidur kalau boleh. all the best momy! 💪🏻 moga Allah jaga 🌹

3w ago

Amin tq sgt smga sis pn slmt smua nye💕

semoga dipermudahkan ya. selamat bersalin. sihat ibu anak. aameen2

try tnye nurse. takut jadi ape2.

Dah bslin ke...

3w ago

Blm tp dh 2cm jpg nk cek jln lg,, doakan sy ye