HB Low #38weeks

Tadi check HB low 9.7 je. Doctor bagi iberet untuk tambah darah. Hmm risauuu sbb dh nk due. Mommies ada apa2 tips tak untuk cepat naikkan HB. Baby skrg berat 3.3kg. Harap sgt boleh bersalin normal. Kalau czer nnt takut ada problem sbb HB sy low. ?????

31 Balas

Saya baru cuba Jus Mamariam sebab baca testimoni bagus utk hb

Same goes to me sis.. Sy pun hb rendah 😔 Kandungan 37 week

jambu batu sis..mkn jambu batu byk2 mmg mnjadi..sy dh try

ntah btl ka tk..mama sia sllu ckap mkn hati ayam 😁

Sy amalkan min Caffe. Mmg hb cantik je

hb Saya pun low ..

MINYAK KELAPA DARA

Bv Alfafa

Sy mkn obimin saja. Pastu makan kismis, kurma dan kacang pistachio. 😊

Sy sllu mkn jambu batu, kurma. Alhamdulillah hb sy dlm antra 11-14 je