Anak luar nikah

Sye tengah mengandung kn ank luar nikah skrg 34week... Sye thu sye slh n sye insaf... Persoalan nye sye bernikah dgn si dy time bby 5week something...bby nie blh ke berbin kan dy...n sye pun dh bercerai dgn dy bln 8 aritu... Mcm mne nk buat sijil lahir bby nnty... Mohon bagi pencerahan kepada sesiapa yang ad pengalaman... #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

16 Balas

boleh sis. setahu sy kandungan 6 bulan Dan ke atas X boleh bin atau binti kan bapa nya ..

Ikut hukum Allah tetap tak blh,jd kena dibin/dibinti Abdullah, tp hukum dunia katany blh

Sis bawak ic dgn buku pink saja nanti pihak jpn akan uruskan semua.

xpasti sama ada 4bln bln atau 6bln boleh berbin kan si dia

xpasti sy sama ada 4 bln atau 6bln boleh bin atau binti

bolh