Keputihn

Hi..Sye nk tnye sye da 25 week.. Klo keputihn warne kekuningn nk khijau tu cm ner ye.. Bau n gatl3 tkde pulak.. Bolh bgi tips tak..Tkt ape2 dkt baby #babyfirst

3 Balas

Sis kalau ade cekup kene bgtau doc. Nnt doc akan swab dlm vagina tu. Saya ade keputihan kekuningan, tk gatal n tk berbau. Tp saya positif GBS. Better sis pergi cek.

5y ago

Itulh sye risau.Nti check up.. Sye g thu.. Trime kasih

Gbs xakan effect baby dlm perut...cuma akan effect bila nk bersalin je..bila dh gbs positif time nk bersalin normal dktr akn masuk antibiotik utk lemahkan kuman

5y ago

Ye...mmg digalakkan bsuh dgn air suam...

klau 40 mnggu sda trus ada kluar wrna coklat2 ,tu tnda2 brslin kh tu