scan

Sye nk tnye ibu2 ni normal ke msa sye scan 7mngu tpi nmpak kantung jer.. Ad ke mcm sye.. Tkot lak trbaca ad org post yg 8mngu nmpak kantung n pegi scan swasta kta bby mningal dlm perut..... Tpi tkde tnda trun drah... Tolong ibu2 sbb prut sye slalu tk sedap jer...

1 Balas

salam puan.berdasarkan pengalaman sy,scan masa 8weeks.doc kata nampak kantung dan saiz kantung kecil dan tak normal.jadi dia minta sy byk fikir positif jgn terbawa2 ttg ni dan mkn folic acid 2 biji sehari dan bykkan makan sayur dan buahan.walau hati sgt risau.alhamdulillah skrg 14 mggu baby aktif

5y ago

Wksalam trima ksih yer sis... Inssaallah sye akn cuba... Pikir positif