Depression anxiety

Sye nak tnye ibu ii mengandung yg ada penyakit cam sye ni ..camne ye kawal perasaan..skrg sye pregnant 3 month and pertama.. suami sye sllu bentak sye.. menyalahkan setiap prgaduhan terjadi smuanya berpunca pada sye .. kdg ii sye smpai tak sdrkn diri..serta menyakiti diri sye sndiri..Ada saran tak ibu ii mengandung??

Depression anxiety
5 Balas

Allahu banyakkn istigfar sis. If gaduh jauhkan diri dri suami, nangis sepuas-puasnya (maksudnya jgn keluar dri rumah) if keadaan x mengizinkn smpai pukul2 tkpe keluar selamatkn diri. Dgn menangis je Mampu redakn emosi kita. jgn cederakan diri sndiri.

jangn pendam sorang2 ye,kne ade kwn untuk share mslh n mntk pndpt,yg pastinya dengan orng yg boleh dipercayai

2y ago

sllu share dngn ibu sndiri tapi bila husband dpt tau husband sllu mrh ii

puan kna jumpa dr yaa...bgtau apa mslh y d hadapi, jgn pendam sndiri ..lg2 puan tgh pergnant skrg ni.

2y ago

prnh sblum kahwin

mohon rujuk pakar dengan segera ya sis.. bahaya untuk ibu & baby..

2y ago

baik mekaseh

*anak