Bukaan 3 cm

Sye nak tanya,, kalau 3cm tak ada rasa sakit lagi normal ke,,sye skrg dkt hospital,,cuma perut mengeras,,cek bukaan 3cm

4 Balas

sy 3cm xrsa sakit lg.. p chck bukaan sbb trun tnda.. pstu dktr kta nk blk dlu xpa sbb xdak contraction apa lg.. blk pulun wt senaman bgai mlm kesokkan hr p hsptl blk dah bukaan 9..

awk 3cm xde rse contraction ke? sye 2cm pun contraction 10min skli mse first preggy dulu🤭 dh ke 5-6cm lg la mcm nk berak dh😂 awk cuba ketuk ketampi, jln itik , gelek badan pstu jln2

1y ago

rasa segugut + perut mengeras tu contraction ke

normal je..sy 5cm x rse pe2 lg..bile masuk 7cm baru dtg mild contraction sikit2 sbb ketuban dh pecah

1y ago

lpstu doc buat apa ya,,tahan wad atau paksa bersalin

3cm kalau tak rasa sakit lagi sis mmg power 👍🏼 sy 2cm je dah menggelupur🤣