Yogurt hilang keputihan??

Hai mommy nk tnye .sye bukan pengemar yogurt tp sjk ad kpthn mse prggy ni..sye mkn juga atas srnn kwn2...dn nmpk prbahn..miss dh x gatal .cume..sye nk tnye...klau beli yougurt bekas besar...lpas dh bukak brpe lame bolee smpn dlm peti?..hritu sye bli yg kecik..die tulis dkt situ..mkn 3 hri slpas bkk...tp better bli bsar sbb jimat skit...tp sye x thu brpe lme bole smpn lpas bsar..mommy2 thu x?#ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

2 Balas

5-7 hari rasanya. kena check packaging.

3w ago

ok2..tq ye ...

ada expired date kan

3w ago

mmg ad..tp dkt instruction tu die tulis 3 hri slpas dibuka..