Perkembangan Janin

Sye bru msuk 6 minggu kehamilan.. tdi first scan, dr ckp mcm nmpk kangtung sje.. xde nmpak perkembangn atau pembentukan janin lagi.. ade ke mummy yg lain pernah alami situasi yg sme?? Ade nasihat ape2??

6 Balas

Normal.. Jaga diri baik. Teruskan ambil asid folic. Makan makanan seimbang nutrien. Elakkan junk and fast food. Minum air kosong secukupnya. Jangan lasak. Elakkan stress. Jangan angkat berat dan jangan buat aktiviti berat. Doa

Baru scan juga tadi 6minggu 5hari , ada kantung tapi nmpk janin kecik sgt , doc suruh repeat lagi 2minggu

sis ada keluar spotting tak? sy 6 week nmpk kantung jgk tpi ade spotting

1mo ago

dah masuk hari ke 4 harini 🥲 doc ckp normal je just pantau kat rumah

Biasa 6w masih kecil lagi .. better scan 8w keatas mummy

Scan bwh atau atas?kalau bwh inshallah lagi jelas nampak

1mo ago

saya bwah ..betul lagi jelas 5 week 6 hri

awak dah buka book pink ke?