stretch marks

sye ade stretch marks kt bwh betis kaki blah kanan je, blah kiri tkde langsung. hritu sapu krim stretch mark yg cocoa butter formula tu mmg dri colour purple dia pudar jdi coklat, kiranya dh nk jdi putih lah, lepastu makin lama makin dia aktif balik pastu colournya jdi purple balik. ade pape yg boleh jdi triggerred ke untuk dia purple balik tu?#ingintahu #seriusnanya

2 Balas

stretch mark tu sbb hormon..nnt dah bersalin slowly pudar

1y ago

masalahnya msa pregnant mmg tkde, ade kat peha je dgn perut. ini sye ade lepas dh hbis pantang

Hormon dan genetik.

1y ago

skrng pregnant ke? bru 4 bulan mmg tk ade sgt, nnti dh atas 6/7 bulan mcmtu mmg akn ada