Macam keputihan+darah

Hi. Sye 34w, nak tanya ni kluar mcm ni darah apa ye? Sye tiap minggu dari 30w kluar spotting bleeding. Tp ni baru je kluar hosp 3 hari dia kluar lendir mcm ni pula🙆🏼‍♀️😭#pleasehelp #firsttimemom #ingintahu #advice

Macam keputihan+darah
3 Balas

jika ada bleeding..even sikit .better pergi ke hsptl balik tuk dptkn rawatan... even dh 34 weeks chances tuk alami keguguran atau bby still birth even bby dh tiada heart beat tetap ada .jd sblm perkara memudaratkan berlaku .better puan pergi hsptl..mg dpmudahkan segalanya amiin

11mo ago

most welcome

sama sy pn 32week hr tu mcm ni jgk tp ada contraction.doc bagi balik lps pantau 3 hari.doc kata kalau ada tu normal je cuma kalau contraction makin kerap/leaking kena g hosp terus

11mo ago

Yeke. Lega bila awk ckp mcm ni, sye pun dh letih tiap minggu kluar masuk hosp. Kate dr nak on dexa tp tak on on pun. Sye yg tak lalu duk warded hosp, dri badan tak sakit duduk hosp badan hbis sakit2 hari2 rase nak nangis je nak balik rumah😔

sis dah pergi hospital? doctor cakap apa?

11mo ago

Tq sis. Sye dh pergi hosp check and dr bagi balik dsbbkan masalah yg sama. Bleeding dsbbkan ada luka di pintu serviks🫠