Mandul ke ?

Sye 2 tahun kawen . Tiap2 hari bersama . Senggugut sye terok sgt . Dh checkup doc kata normal . Simpton dtg mcm nk preggy . Bile check upt negative . Sedih plak rase . #pleasehelp

16 Balas

belum ada rezeki puan..jgn lah ckp mndul ..mgkin suami puan kena cek up jgk ...mgkin Blum ada rezeki lagi tu . InsyaAllah ada lah tu nt..semoga ada rezeki tuk puan menimang cahaya mata ye .

3y ago

cuba try novia or mamariam..

jangan kerap bersama sangat. Nak dapat sperm fresh dari suami kena seminggu tu 3 kali je buat. Then makan folid asid.

3y ago

noted . baik kak

banyak kn bersabar sis..jgn stress2.. InsyaAllah rezeki Allah tu pasti..Sy doa kan sis akan di kurniakan zuriat 1hari nnti

3y ago

amiin .. terima kasih sis .. In sya Allah

jaga makan lagi lagi suami untuk galakkan sperma aktif dan sihat,sis pon pastikan rehat yg cukup dan jaga makan yer.

3y ago

In sya Allah .. baik

tiap2 hari bersama blh lemahkan kualiti sperma... 3 atau 4 kali seminggu, sholud be OK.

jgn down sgt sis..mcm sy dah khwn 5 thn. bru ada rezeki...kena ikhtiar..berdoa sis...