Bayi belum kencing n berak slps lahir

Sya slmt blahirkn tdi ptg dlm jam 5 ptg..smpi skrg jam 3 pgi ank blm kncing n berak..risau nnt kna thn lma pla..ada tips? Ank dah kntut brpa kli..tkut sembelit sbb brpa kli nmpk baby mneran.. ##seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

Tahniah awak! Okay sekarang ni saya assume awak masih dekat hospital kan? Biasanya nurse ada tolong monitor sekali. Sometimes baby akan berak dalam tempoh 24jam selepas bersalin. If belum dalam tempoh tu, doctor akan check terus. Awak tanya je diorang soalan banyak banyak tau

ya msih d hpstl..stkat nie nurse2 blik2 tnya sja..blm buat apa2 lgi