sakit macam segugut

sya skrang , 38week , normal ke sakit mcm segugut . tpi tnda2 drah atau air ketuban blum lagi kluar#firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

kira kekerapan tu brp minit sekali dtg.. klau makin kerap pergi hospital terus jgn tunggu turun tanda apa..rasanya misi dh sedia² pesan tanda² nk bersalin.. ingat blk.. lain org lain turun tanda nk bersalin dia x sama.. klau dh ada salah satu tanda pergi je hospital terus jgn tunggu lg..