Sesak Nafas Masa Tengah Solat

Sya rsa sesak nfas sgt2 bile time sujud tu, and then bile bgn smula untk msok rakaat 2 sya dh mule rsa tercungap cungap mcm ikn xdpt air...normal ke? #26week 5day

2 Balas

solat duduk sis. sy start 18 ke 19w dh start duduk semasa sujud. masa ruku' semua berdiri. sbb sy selalu sakit tapak dan tumit. kdg2 pinggang jgk. ada masanya try solat mcm biasa tp masa nk naik selepas sujud tu agak seksa. suami sy ckp takpa solat duduk janji solat. sbb mengandung kn bkn saja2

kalau sis alami mcmtu. better sis try solat duduk .islam tu kan mudah dan indah. 😉