Early pregnancy

Sya nk tnye, klu ikut kiraan period sya pregnancy sya 4 minggu. Tp check upt pg ni, clearblue show up 2-3 minggu. Mcm mne ek? Nk minta penjelasan dari yang pengalaman mcm sya. Sya bimbang klu pregnancy sya x menjadi ke ape. Sbb b4 ni pernah ade sejarah keguguran. Sya berharap & berdoa pd ALLAH semoga kali ni menjadi pregnancy sya 🤲🤲🤲🤲 #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom

Early pregnancy
1 Balas

Dkt kertas dlm kotak clearblue tu ada indicate brp minggu. 1-2: 3-4w 2-3: 4-5w. 3+: 5w above

2y ago

Ya btul tu sis.