Tolong bantu sya

Sya mngdung dlm 7mngu tiba2 ada keluar ni.. mohon beri pendapat.. ni keguguran ke.. awal keluar MCM period Sya Chek positif lgi.. tiba2 keluar ktul..

Tolong bantu sya
7 Balas

Itu darah keguguran sis. Saya gugur dulu awal² macam tu lah dia keluar. Lama² lagi banyak ketulan darah yg akan keluar. Pergi Check hospital segera sis. Moga sis dipermudahkan.

Sya dh p kcmasn dan memang comfem saya keguguran. .. X da rezeki nak dapat baby baru.. saya redha semoga ada rezeki lain untuk Sya..😭

11mo ago

terima kasih🥰

pergi hospital terus sis , mamcm sy hritu keguguran . cpt2 pergi

pergi hospital sis.. mcm sy dulu keguguran

mcm bentuk uri, g hospital sis..

11mo ago

baik.. tq sis

sy prnh.. keguguran

Pergi klinik/hospital ASAP