Nak swasta atau government hospital?

Sya masuk 7minggu, Ada sejarah miscarriage 3x, jadi pregnant kali nih husband bawak terus g hospital pakar swasta.. doktor suh stay checkup gan cucuk ubat sampai 14minggu. Sya dapat 1buku ibu mengandung. Persoalannya sya perlu bukak buku pink jugak ke sbb selepas 14mnggu ingat nak tukar g hospital government..atau teruskan sampai 9bulan kat pakar swasta tapi bersalin di government boleh ke???

1 Balas

Buka je dua2 no harm. Incase ada kes yg swasta tak cover dia akan rujuk kembali ke klinik kerajaan